VIDEO / Şi-au luat bătaie zdravănă la "Poftiţi de vă iubiţi" de la Nea' Mărin! Bianca Rus şi Mihai Mitoşeru, loviţi direct în cap!

Bianca Rus, deja păţită şi scufundată de Cezar Ouatu, alături de colegul său, Mihai Mitoşeru, şi-au luat o bătaie de zile mari de la aşa-zisul lor tutore!


Ca şi cum nebuniile nu ar fi fost suficiente până atunci, cei doi, Bianca Rus şi Mihai Mitoşeru au încasat-o bine de la Nea' Mărin. Acesta are o plăcere de a-i pedepsi pe cei care nu muncesc, aşa că a trecut la treabă imediat ce a fost nemulţumit de vedete!

Bianca s-a dus în cameră pe furiş ca să se schimbe şi Nea' Mărin a aflat, aşa că s-a dus s-o recupereze.

"Tu vrei să vezi că te ia dracu imediat? Tu te joci cu mine!" a ameninţat-o Nea' Mărin. După ce a pus mesele, a întors scaunele şi a pus farfuriile, Mitoşeru a trebuit şi el să fie victimă. "E o tavă de inox subţire, care nu-l doare chiar aşa...", s-a apărat Nea' Mărin, după ce le-a dat cu tăvile în cap invitaţilor şi înainte ca Bianca s-o ia la fugă de groază!

Emisiunea "Poftiţi de vă iubiţi" poate fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri pe Antena 1 începând cu orele 20:30.


Sursă foto: captură Antena 1
A.C.
Citeşte şi:
VIDEO / Bianca Rus, băgată la fund la "Poftiţi de vă iubiţi" de Cezar Ouatu! Bălăceala i-a prins bine

Şi-a găsit naşul! Nea Mărin ajunge la poliție în Sibiu

VIDEO / Lucian Viziru s-a ameţit bine la „Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți!”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro