VIDEO / Silvia de la Vegas, zi onomastică cu ștaif: "De ziua mea, fetele vor să arunc buchetul!"

+3 click pentru
galerie

Silvia Lăuneanu © Facebook

Astăzi Silvia Lăuneanu a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani! Alături de ea sunt prietenele sale cele mai bune și mulți alți invitați. Aceasta a vorbit pentru "Agenția VIP" despre momentele frumoase pe care le are, dar și despre apariția celui de-al doilea copil. 

Silvia Lăuneanu, cunoscut drept Silvia de la Vegas, își serbează astăzi ziua de naștere alături de cele mai bune prietene, dar și alături de familie. Frumoasa artistă se simte incredibil la cei 42 de ani pe care îi are și are parte de o distracție pe cinste. 

"De la băiețelul meu am primit numai lucruri bune, foarte mulți pupici, a devenit năzdrăvan, se urcă pe mobilă, deci antrenament am primit! Soțul este cu ceilalți invitați, a fost foarte fericit să fie prezent la acest eveniment. (...) Nu am mai reușit să-mi serbez ziua în România de foarte mulți ani. Nu am mai reușit să ne facem zilele de naștere de 23 de ani (n.r. cu cea mai bună prietenă)", a spus Silvia Lăuneanu pentru Antena Stars. 

Prietenele sale cele mai bune și-au dorit ca Silvia să arunce buchetul, deoarece multe dintre acestea nu sunt încă măritate. Momentul a fost senzațional, iar toată lumea s-a bucurat! Pe de altă parte, soțul acesteia, Sorin, își dorește să mai aibă un copil. 

"De ziua mea, fetele vor să arunc buchetul. Am foarte multe prietene necăsătorite. Am împlinit 42 de ani și îi port cu foarte multă mândrie. Sorin își dorește foarte mult, suntem în negocieri acum", a continuat aceasta. 

Cine este Silvia de la Vegas
Silvia Lăuneanu Botezatu este una dintre cele mai senzuale vedete din ţara noastră. Este nu doar talentată, ci şi înzestrată cu o frumuseţe naturală. Aceasta s-a făcut remarcat drept Silvia de la Vegas sau "fata cu vioara". În 2015, artista s-a casătorit în secret în Statele Unite ale Americii cu Sorin Botezatu, un român, care este din Turnu Măgurele şi s-a stabilit de ani buni în New York. La începutul anului 2016 cei doi au devenit părinți de băiat. Fiul lor se numește Alexandru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro