VIDEO / Simona Traşcă a vrut să îşi ia viaţa de mai multe ori: "Este ereditar. În familia mea au fost trei sinucideri"

+3 click pentru
galerie

Simona Traşcă © captură video

Simona Traşcă trece dintr-o problemă în alta. După ce s-a aflat că a vrut să îşi pună capăt zilelor, vedeta face dezvăluiri absolut halucinante.

Nu este prima dată când Simona Traşcă vrea să se sinucidă, ea având acest gând încă de când era foarte mică. Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Răi da buni", vedeta a povestit totul pe larg. 

"Nu avea treabă operaţia. Nu aveam dureri. Nu există dureri după operaţia asta. Problema mea e că orcie am pe faţă, bandaj, eu mă sufoc. Am simţit că îmi ţiuie urechile. Mama când m-a născut aveam conrdonul ombilical în jurul gâtului şi medicii i-au spus că voi avea probleme. Am făcut o criză. Noroc că era mama în casă. am luat nişte pastile foarte puternice şi m-am calmat. M-am simţit prost când am văzut azi când am văzut că se dezbate la televizor. Atac de panică, cu depresie, cu toate adunate.. Când am încercat să desfac pansamentele şi erau lipite acolo, m-au durut, nu am mai încercat să trag de ele. L-am sunat pe doctor, m-a calmat. Nu e de la o problemă din cauza doctorului sau a operaţiei. (...) Ce nu înţelege lumea despre mine e că eu din copilărie îmi doream să mor, încercam, şi nu ştiam cum să fac eu să mă sinucid. am crescut cu chestia asta. Este ereditar. În familia mea au fost trei sinucideri. De când am fost internată la psihiatrie, acum cinci ani, nu am mai încercat să mă sinucid. Fratele meu era bolnav atunci, încă nu murise. Pierdusem casa. Toate adunate... Poate că amdevenit mai puternică acum. Mi-a fost astăzi ruşine", a spus Simona Traşcă. 

În urmă cu câteva zile, Simona Traşcă a luat decizia de a se opera la faţă, investind mult în aspectul ei fizic. Aceasta a dorit să îndepărteze ridurile, dar şi pielea lăsată în anumite zone.  Chiar dacă operaţia nu a presupus complicaţii, la prima vedere, Simona Traşcă a fost bandajată şi trimisă acasă. Aceasta a respectat programul şi indicaţiile date de doctor, dar, dintr-o dată, vedeta a făcut un atac de panică. 

"Când eram mai mică mi-a zis cineva că are o pastilă care mă ajută să mor. Mi-a adus-o. M-am dus acasă, m-am spălat, m-am băgat în pat, am luat pastila şi am aşteptat să mor. Era de fapt o vitamină", a mai spus vedeta. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro