VIDEO / Smiley nu a uitat-o pe Laura Cosoi!?! "Fiecare despărţire vine cu lecţiile ei"

+6 click pentru
galerie

Smiley şi Laura Cosoi au avut o relaţie în urmă cu mai mulţi ani. © Sursa foto: Facebook

Nu l-a învăţat nimeni la şcoală cum să fie fericit, dar a reuşit să treacă peste toate dezamăgirile. Cel puţin asta a mărturisit public Smiley, după ce şi-a pus viaţa în versurile celei mai noi piese, pe care a lansat-o. "O altă EA" pare totuşi să trădeze faptul că artistul încă nu şi-a vindecat rănile după relaţia cu Laura Cosoi.

Smiley a lansat ieri videoclipul melodiei: "O altă Ea" şi deja se bucură de multe vizualizări. Carismaticul artist a recunoscut că a trăit la rândul său tot amalgamul de sentimente pe care protagoniştii îl împărtăşesc în noul clip, potrivit "Star Matinal e pe Val" de la Antena Stars. Răzvan Botezatu a spus că atât declaraţia, cât şi povestea videoclipului de la "O altă EA" reflectă povestea dintre Smiley şi Laura Cosoi.

Se spune că timpul le vindecă pe toate, iar Smiley pare că a reuşit să îşi vindece suferinţa cu ajutorul muzicii. Sau... cel puţin... aşa lasă impresia tuturor.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. Artistul a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro