VIDEO / Soacra lui Marcel Toader a lăsat doi îngeri fără tată? Tânăra mămică ar fi fost părăsită pentru mama Mariei Constantin

Soacra lui Marcel Toader acuzată grav © captura video

Soacra lui Marcel Toader, acuzată că a lăsat două fetițe și un bebeluș ce trebuie să se nască... fără tată! Acuzațiile vin din partea Ancăi, o tânără mămică, gravidă în 7 luni, care plânge de disperare că abia are cu ce să-și crească fiicele

Mama Anca în vârstă de 24 de ani îşi creşte singură cele două fetiţe, după ce tatăl lor le-a părăsit şi ar fi găsit alinarea chiar în braţele soacrei lui Marcel Toader. Deşi a încercat în nenumărate rânduri să stea de vorbă cu mama Mariei, sau chiar cu artista, totul a fost în zadar. Aceasta susţine că niciuna dintre ele nu ar fi ţinut cont că tata Silvian are doi copii acasă şi un al 3-lea pe drum.

„Vedeam mesajele dintre ei, prima dată era ceva de prietenie, se cunoşteau. După care a urmat schimbul numerelor de telefon. Pozele am început să le văd după ce s-au întâlnit amândoi. El îmi spunea că este o simplă prietenă, că nu este nimic important”, a spus tânăra în emisiunea „Acces Direct”.

„Am vorbit şi cu ea şi i-a spus că sunt nevasta lui, că avem doi copii împreună după care mi-a închis telefonul. Soţul meu s-a enervat, a început să ţipe după ce am vorbit cu mama Mariei Constantin. Cu Maria am vorbit puţin la început, dar la un moment dat am cedat, am zis să îi las în pace”, a continuat femeia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro