VIDEO / ŞOCANT! Bebeluş flămând şi chinuit? Tatăl face acuzaţii grave: „A fost ars cu țigara de mama sa”

+3 click pentru
galerie

Tatăl şi mama micuţului © captură Video

Un copil în vârstă de doar un an locuieşte cu mama sa, după ce aceasta a fugit cu el din locuinţa în care locuia împreună cu concubinul ei. Gheorghe, tatăl micuţului luptă să ia copilul la el şi susţine că mama nu-l hrăneşte şi nu-l îngrijeşte şi că acesta se află în pericol.

Tatăl pruncului a muncit să-i ofere copilului un viitor mai bun şi o casă primitoare în care să locuiască şi încearcă din răsputeri să-l ia de la mama.   „Vreau sa știu totul despre copilul meu, să ştiu că e bine. Nu mai ştiu nimic despre fiul de doar un anişor.” a declarat Gheorghe pentru Acces Direct

Tatăl, în vârstă de 35 de ani, susţine că mama de doar 20 de ani locuieşte cu copilul în condiţii mizere şi stă în cameră cu alte 7 persoane.

Mama infirmă însă tot şi spune că micuţul e foarte bine, iar tatăl acestuia era violent şi o ţinea sechestrata în casă, de aceea a decis să plece. "M-a dus la cerşit când eram însărcinată și m-a bătut. El își lua un bax de bere, iar la copil doar cartofi. Se comporta rău si el si parintii lui si sora lui, in toate priviinţele. Nu a vrut ca parinţii mei să vadă copilul.” a declarat femeie pentru Acces Direct.

Totodată deşi acum locuieşte cu pruncul în condiţii umile tânăra susţine că a plecat de acasă pentru ca micuţul să nu se îmbolnăvească. „Bunicul din partea tatălui e bolnav de cancer și am luat copilul sa nu se imbolnăveasca, să-l salvez de microbi."  a declarat aceasta pentru în emisiunea Acces Direct.

Acum femeia trăieşte din ajutor social, deşi este acuzată de familia bărbatului că ea cerşea în străinătate de bunăvoie. "Ea şi familia ei se ocupă cu cerşitul, mama ei a fost şi la Braşov să cerşească." o acuză tatăl micuţului.

Mama copilului a decis că nu se va întoarce acasă, nici măcar pentru binele fiului ei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro