FOTO & VIDEO / Şocant! O concurentă de la "X Factor" a leşinat în timp ce cânta! Ce jurat i-a sărit în ajutor!

Sursa Foto Antena 1

Viața e roz și roz este lumea toată! Dar pentru o concurentă scena X Factor nu va fi atât de colorată pe cât se aștepta.

Sabrina fostă patinatoare, supranumită şi Barbie de România, s-a îmbrăcat ca o păpuşă pentru a impresiona publicul, dar nimeni nu se aştepta la acest deznodământ pentru blonda din Galaţi. 

Numai că nimeni nu se aștepta ca Sabrina să leșine pe scenă, chiar în fața juriului, alertând medicii și întreaga echipă a emisiunii. Când a văzut-o căzând Horia Brenciu a sărit imediat în ajutor.

Sabrina Fabian a povestit înante să urce pe scena X Factor că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai exista un patinoar bun pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, spune ea. Astfel a luat decizia să se facă blondă, devenind Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, adaugă ea.

T.S

Citeşte şi:
Ce a apărut pe masa juriului de la X Factor? Horia Brenciu e cel care a luat-o în primire
VIDEO / Ritual de „EXORCIZARE” pe scena X Factor! Un concurent l-a făcut pe Horia Brenciu să cadă sub masă cu prestația sa


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro