VIDEO / Soţia presupusului amant al Mariei Constantin a dat o ţeapă la o nuntă! Cum i-a anunţat pe miri

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: Facebook

Alexandru, un tânăr la nunta căruia Emilia Dorobanţu nu a reuşit să ajungă, a povestit în cadrul unui interviu cum artista de muzică populară nu a mai apărut la fericitul eveniment. Bărbatul a spus că soţia lui a fost cea care şi-a dorit să o aibă prezentă pe nevasta presupusului amant al Mariei Constantin.

În cadrul emisiunii moderată de Mihai Morar, Alexandru a spus că Emilia Dorobanţu l-a anunţat din scurt că nu va mai cânta la nunta lui cu femeia iubită. Cu toate acestea, tânărul a spus că şi-a recuperat banii pe care i-a plătit soţiei presupusului amant al Mariei Constantin.

"Emilia Dorobanţu trebuia să participe la evenimentul nostru pe 2 septembrie. (...). Înainte cu câteva zile de eveniment, am contactat-o din nou, dar mi-a spus că nu poate veni toată seara că mai avea o nuntă la Filiaşi. (...). Ea trebuia să ajungă în jurul ore 12 şi jumătate. La ora 1 i-am trimis un mesaj, am încercat să o sun, nu mi-a răspuns. Iar la 2 mi-a trimis mesaj că nu mai poate să ajungă, pentru că a intervenit ceva (...)", în cadrul emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro