VIDEO / STARoganțe la "Star Matinal"! Raluca Dumitru este femeie de serviciu în piaţă

Raluca Dumitru © Foto: Facebook

Raluca Dumitru a acceptat provocarea din partea telespectatorilor. Astăzi a mers în piaţă acolo unde a făcut un show de zile mari. 

STARoganţele nu se discută, ele se execută!

STARroganţa: Bote se dă cu miere și se înfășoară cu hârtie igienică

Astăzi, Raluca Dumitru a primit o provocare bombă. Ea a mers în piaţă îmbrăcată într-un halat mai lung, cu basma pe cap şi sandale cu toc în picioare.

A făcut show printre pieţari, le-a dansat, le-a cântat şi le-a măturat tarabele. Iniţial a refuzat deoarece mulţi oameni o cunosc şi nu poate face asta, dar apoi a lăsat discuţiile deoparte şi a executat provocarea ca la carte. 

La sfârşit, a fugit din piaţă cu un pepene pe care l-a furat de la un comerciant. Ce ziceţi, a realizat provocarea ca la carte?

STARroganţa: Natalia vinde shaorma îmbrăcată cu haine de blană, căciulă, măsuri și cizme

Telespectatorii îşi vor putea trimite provocările, atât sub formă de text, cât şi sub formă de foto sau video pe pagina de facebook Antena Stars, ca postare sau drept comment la postările campaniei, iar echipa Antena Stars se va asigura că aceştia le vor şi executa. Orice provocare e posibilă, mai puțin STARoganțele care pot leza fizic sau moral persoanele implicate.

În ce alte situații greu de imaginat se vor regăsi vedetele postului, dar și cum se vor răzbuna acestea atunci vor avea ocazia să lanseze la rândul lor o provocare, rămâne de văzut în acestă vară la „STARoganța”, la Antena Stars. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.staroganta.antenastars.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro