VIDEO / STARoganţele se execută, nu se discută! Adriana Bahmuţeanu a mers în patru labe prin platoul "Agenţia Vip"

Adriana Bahmuţeanu © Foto: Facebook

Adriana Bahmuţeanu a fost supusă unei mari provocări. Telespectatorii au avut o STARoganţă de zile mari pentru vedetă. A dus-o cu brio până la capăt. 

Prezentatoarea Adriana Bahmuţeanu a fost provocată de telespectatori să meargă prin platoul "Agenţia Vip" în patru labe, făcând ca un tren. Vedeta nu a mai avut încontro şi s-a supus dorinţe publicului. Toţi cei din platou s-au amuzat copios până le-a venit rândul.

Rocsana Marcu a primit STARoganţa de a face ca o oaie pe o melodie arăbească. Nu a comentat deloc şi a acceptat provocarea.

Cristi Brancu a fost nevoit însă să danseze cu un pahar plin cu apă pe cap. Credeţi că s-au descurcat bine cu STARoganţele?

Telespectatorii îşi vor putea trimite provocările, atât sub formă de text, cât şi sub formă de foto sau video pe pagina de facebook Antena Stars, ca postare sau drept comment la postările campaniei, iar echipa Antena Stars se va asigura că aceştia le vor şi executa. Orice provocare e posibilă, mai puțin STARoganțele care pot leza fizic sau moral persoanele implicate.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro