VIDEO / Stelian Ogică se pregăteşte deja să devină tătic? "Ne gândim mai de grabă la un botez"

+4 click pentru
galerie

Stelian Ogică şi iubita sa © arhivă

Stelian Ogică a vorbit despre iubita sa, misterioasa blondină! Se pare că între cei doi se dezvoltă o relaţie stabilă, care ar putea să aibă un moment foarte important, şi anume discuţia care implică un copil. Acesta a discutat despre relaţie la emisiunea "Agenţia VIP", pe Antena Stars. 

Stelian Ogică a spus în exclusivitate în emisiunea "Agenţia VIP", de pe Antena Stars, cine este misterioasa iubită blondină a acestuia şi ce face aceasta. Se pare că Ogică este îndrăgostit până peste cap de Maria, iubita sa, şi nu-şi poate vedea viitorul fără ea. 

"O cheamă Maria, o fata simplă, din popor şi nu are fiţe. E o fată din provincie. Arată mult mai bine decât arată ea în poză. Nu mai vrem publicitate pe relaţii, că se aleg praful de ele. Am început să mă încred în ea şi mă simt un bărbat susţinut. Ne cunoaştem nici de 10 zile, nici ani (n.r. relaţia). (...) Am stat permanent împreună. Din ziua în care ne-am vaăzut nu ne-am despărţit. Are o voce foarte placută, foarte frumoasă. Este gospodină bună, arată altfel casa. (...) Pe de o parte sunt liniştit, pe de altă parte sunt neliniştit. (...) Chiar vreau să avem o relaţie şi să le arăt celor din jurul meu că sunt cu cineva", a spus Stelian Ogică. 

De asemenea, Stelian Ogică a menţionat şi o posibil sarcină. Acesta îşi doreşte foarte mult să aibă un copil. 

"Ne gândim mai de grabă la un botez. Ar fi cel mai frumos cadou. Eu aş vrea să şterg cu buretele 49 de ani şi să simt că renasc la 50 de ani", a spus râzând Ogică. 

Înainte să ofere aceste informaţii despre relaţia sa cu misterioasa blondină, craiul din Stoeneşti a recunoscut că are momente când nu se simte împlinit şi nici fericit. 

"M-ai prins într-o stare foarte naşpa. Nu prea am dormit azi noapte pentru că am avut o problemă de rezolvat. Am venit foarte obosit de acolo şi am o stare rea. Mai trec oamenii prin ea, cu siguranţă o depăşesc. Am momente. M-am dus să cumpăr o maşină de undeva din ţară, am văzut una în poze şi am dat de altceva şi mă întorc fără maşină. Am o stare critică, melancolică. Pe plan profesional şi pe plan sentimental am avut realizari foarte mari şi foarte bune. Poate chiar cele mai bune din viaţa mea. (...) O să mă odihnesc şi mâine o iau de la capăt", a spus craiul din Stoeneşti. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro