VIDEO / Surpriză de proporții pentru Kim Kardashian de România. Iubitul s-a pregătit ca la carte și a dat-o pe spate de Valentine's Day

+3 click pentru
galerie

Francisca şi Bogdan © Facebook

Supriză de proporţii pentru Francisca! Iubitul s-a pregătit ca la carte şi a dat-o pe spate, chiar de Valentine's Day! Şi se pare că i-a cam ieşit pasenţa, căci vedeta a avut o reacţie absolut fabuloasă. 

Deşi  au trecut mai bine de şase ani de cand sunt împreună, flacăra iubirii dintre Francisca şi Bogdan este mai vie ca oricând. De Ziua Îndrăgostitilor, Bogdan s-a transformat din bărbatul dur care intră în ring, în tipul romantic care a vrut să îşi surprindă iubita într-un mod inedit, aşa că, Antena Stars i-a sărit în ajutor. După ce şi-a făcut temele şi a aflat programul Franciscăi, a stabilit locul de intalnire şi a pregătit terenul.

"Ne-am cunoscut la sala de sport, la Botoşani, amândoi suntem din Botoşani. Venea acolo pentru aerobic, ne-am privit, ne-am plăcut, ne-am urmărit ceva timp prin oraş, oraşul nostru fiind mic, aşa, ne-am întâlnit la o cafea şi s-a legat totul", a povestit iubitul Franciscăi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro