VIDEO / Tavi Clonda nu vrea ca fetiţa să fie băgată în cristelniţă la botez. "O să vorbim cu preotul"

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea aşteaptă cu nerăbdare botezul micuţei Victoria © Instagram

Botezul fetiţei lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea se apropie cu paşi repezi, iar fericiţii părinţi sunt în toiul pregătirilor.

Tavi Clonda a oferit informaţii în exclusivitate pentru "Antena Stars" despre marele moment din viaţa sa şi al soţiei sale. Mai este exact o lună până la botezul fetiţei, care va avea loc pe 14 aprilie, la o săptămână după Paşte.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea vor face o petrecere mare pentru fetiţa lor, iar atmosfera va fi în grija tatălui, pentru că Tavi Clonda şi trupa lui vor cânta la botez. Invitaţii vor avea parte de mai multe surprize, iar pregătirile sunt în toi.

"Am stabilit data pe 14 aprilie. Am început cu pregătirile şi trebuie să ne ocupăm, să facem invitaţii, e frumos. Suntem în discuţii aproape finalizate cu sala de evenimente. Trupă avem, trupa mea. O să avem şi surprize, câţiva artişti, trebuie să dăm câteva telefoane. Sala este foarte mare, vom avea vreo 150 de invitaţi dacă nu mai bine. Vreau să se bucure toată familia şi toţi prietenii de noi. Gabriela s-a gândit şi la o temă. Culoarea va fi mov, aranjamentele pe masă, iar tema petrecerii va fi "Trăieşte-ţi visul". Eu cred că atunci o să am emoţii, când o să mergem la biserică. Am început şi de azi puţin", a spus Tavi Clonda la "Star Magazin".

Întrebat dacă vor ca fetiţa să fie introdusă în cristelniţă sau doar să i se dea cu apă pe creştetul capului, Tavi Clonda a spus că şi-ar dori să opteze pentru a doua variantă, dar va trebui să discute şi cu preotul.

"O să vorbim cu preotul, cam aşa vrem şi noi. Sunt convins că o fie foarte bine şi chiar dacă o să plângă o să o liniştim noi", a spus Tavi Clonda despre bitezul fiicei sale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro