VIDEO / Ţi se strânge inima. Adevăratul motiv pentru care Gabriel Cotabiţă a decis să se însoare, după ce a ieşit din comă

Sursa foto: arhiva

Gabriel Cotabiţă e hotărât să se însoare! Cântăreţul a mărturisit, recent, într-un interviu, că a cerut-o de soţie pe iubita sa, Alina, chiar după ce a ieşit din comă.

După ce a fentat moartea şi a stat în comă din cauza unui atac cardio-respirator, acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Alina, imediat după ce a ieşit din comă dintr-un motiv parcă rupt din filmele de dragoste. 

"Atunci când m-am trezit din comă, am văzut-o pe Alina lângă mine şi am întrebat-o cine e pentru că nu am recunoscut-o. Ea mi-a spus că e iubita mea. Apoi mi-a spus că suntem de patru ani împreună. Atunci mi-am dat seama că femeia asta a stat alături de mine în spital atâta timp şi nu numai şi atunci am luat decizia să o cer în căsătorie", a spus Gabi Cotabiţă, pentru Antena Stars.

Mihai Morar l-a "descusut" pe Gabriel Cotabiţă: "2015 a fost cel mai scurt an din viaţa mea"

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă la spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat cel mai recent videoclip, "O zi liniştită".

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / De când s-a făcut bine, Gabriel Cotabiţă nu poate să stea departe de scenă! Artistul a făcut senzaţie la "Te cunosc de undeva "

Este STARUL MASCULIN AL ANULUI la Premiile Showbiz-ului românesc, dar eroul anului! Gabriel Cotabiţă, moment emoţionant

Gabriel Cotabiţă, cel mai aşteptat om de la "Premiile showbiz-ului românesc", decernate de Antena Stars: "Sunt cel care a învins moartea"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro