VIDEO / Tina şi Ray, foşti concurenţi de la MPFM, la un pas să NU se căsătorească! Scandalul a fost provocat de soacra mică

+4 click pentru
galerie

Tina şi Ray sunt foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" © Sursa foto: captură Antena 1

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Veste șoc pentru Constantina și Raymond, doi dintre cei mai iubiţi tineri de la MPFM! Soacra mică are probleme de sănătate și a ales să plece acasă, în Craiova, în toiul pregăririlor pentru ziua cea mare a fiicei sale, Tina. Anunţul că ea nu la lua parte la pregătirile nunții a indispus-o pe soacra mare, doamna Daniela.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Odată ce doamna Elena, mama Tinei, a abandonat cursa pregătirilor de nuntă, viitorii miri au fost la un pas să anuleze totul, pentru că era nevoie de ambele soacre.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Nu pot, am şi eu multe probleme, îmi pare rău. (…). Am şi gospodărie, să văd cu cine las casa. (…). Sunt şi cu tensiune, şi acum mă înţepă inima. (…). Nu ştiu dacă mă simt bine la nunta asta, nu mai pot să… Cred că de la aâta căldură…(...)", a declarat Elena, mama Constantinei, în cadrul emisiunii "Nuntă cu scântei".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. În locul mamei Tinei a venit Denisa, una dintre verişoarele fostei concurente de la MPFM.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Deşi au trecut cu brio peste micul scandal iscat de soacra mică, Ana Morodan le-a mai dat o veste îngrozitoare viitorilor miri. Noua locație pentru nuntă nu poate fi amenajată într-un timp atât de scurt.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro