VIDEO / Toată lumea îl cunoaşte Ben Affleck, dar puţini sunt cei care ştiu că are un frate frumos. Tu ce părere ai? Care este mai chipeş?

Sursa foto: Captura Youtube

Casey Affleck  este un actor talentant care din păcate pentru el a trăit toată viaţa în umbra celebrităţii fratelui său mai mare Ben, star de la Hollywood de care a auzit toată lumea. Tu ce părere ai? Cine este mai sexy?

În emisiune nu a povestit despre nominalizarea la Oscar primită acum opt ani pentru rolul din „The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”, ci despre cum a urlat Morgan Freeman la el când au filmat împreună la „Gone Baby Gone”.

Se pare că Morgan Freeman era nervos că a ajuns primul la platou şi s-a enervat, vărsându-şi nervii pe Casey. „Probabil nici nu-şi mai amintea de mine”, a încheiat actorul de 40 de ani.

Ben Affleck, în vârstă de 42 de ani, a avut un succes fulminant pe plan profesional în ultimii ani, câştigând premiul Oscar cu filmul său din 2012 "Argo", în care a şi interpretat unul dintre rolurile principale, în timp ce thrillerul său din 2014 "Fata dispărută/ Gone Girl" a impresionat în box office.

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / Imaginile care aruncă în aer relaţia lui Ben Affleck cu sexy dădaca despre care se spune că şi-a înşelat soţia!
S-a terminat! Ben Affleck şi Jennifer Garner au confirmat divorţul


 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro