VIDEO / Tudor de la "Fly Project", sacrificiul suprem de aniversarea soției: "Ana mă obligă"

+3 click pentru
galerie

Tudor de la "Fly Project", sacrificiul suprem © Facebook

Tudor de la "Fly Project" a vorbit pentru emisiunea "Răi Da' Buni" despre modalitatea în care este serbată Ana, frumoasa sa soție. 

Pentru emisiunea "Răi Da' Buni", Ana și Tudor de la "Fly Project" au detaliat modalitățile în care le place să-și serbeze ziua, însă Tudor a spus clar și răspicat că ziua soției sale este de două ori mai scumpă decât aniversarea lui.

"Am adormit copiii. Mama e considerată om mare şi copil. (...) Eu de ziua mea nu fac nimic și nu sunt nici o persoană zgârcită. O fac din sacrificiu pentru Ana. Ziua Anei costă de două ori mai mult decât ziua mea. Ana mă obligă să nu îmi serbez ziua. Am și eu o zi liberă pe an și pe aia vreau să o dorm. Ana se serbează la bogați (...) Acum mă duc să desfac şampania", a spus cu zâmbetul pe buze Tudor de la "Fly Project". 

"Avem în casă 23 de grade. Dacă tot e ziua mea, măcar să ne încălzim mai tare. Am spus să fac niște cheltuieli în plus. Tudor este un pustnic de felul lui și nu prea socializează cu oamenii. De ziua lui preferă să nu facă nimic. Eu nu vreau să dorm, eu vreau să petrec. O să ieşim la o masă duminică, acolo unde vin prietenii apropiaţi", a fost replica Anei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro