VIDEO / Tulburător! Văduva solistului Linkin Park a arătat ultimul filmuleţ cu artistul, făcut cu doar câteva ore înainte ca acesta să-şi ia viaţa

+3 click pentru
galerie

Văduva solistului Linkin Park a arătat ultimul filmuleţ cu artistul, făcut cu doar câteva ore ca acesta să-şi ia viaţa © youtube

Soţia lui Chester Bennington, regretatul solist de la Linkin Park, a împărtăşit pe contul de Twitter un filmuleţ cu artistul, realizat cu doar câteva ore ca acesta să îşi ia viaţa. Cântăreţul nu părea că ar fi avut vreo problemă şi nu dădea semne că ar fi fost depresiv.

Clipul video a fost făcut cu doar 36 de ore înainte ca artistul să îşi ia viaţa. Chester Bennington era cu zâmbetul pe buze, alături de copiii săi şi mânca jeleuri. 

"Aşa arăta depresia pentru noi cu doar 36 de ore înainte de moartea lui. Ne iubea foarte mult şi îl iubeam foarte mult", a scris Talida, văduva lui Chester Bennington.

"Vă arăt asta pentru a vă arăta că depresia nu are o anumită faţă sau stare", a mai scris femeia.

Chester Bennington s-a spânzurat pe data de 20 iulie 2017

Regretatul solist era căsătorit și avea şase copii din două casnicii. Chester Bennington a fost abuzat sexual când era copil și a fost dependent de cocaină și metamfetamina ca adolescent.

Înainte să devină muzician, el a lucrat la un fast food și a admis că a încercat să se sinucidă în trecut şi că s-a confruntat cu depresia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro