VIDEO / Ultimă oră! Regele Dorin Cioabă a fost REȚINUT! S-a întâmplat după ce mascaţii au luat-o din palat pe soţia lui

© Sursa foto: captură Antena 1

Regele romilor a fost reţinut la câteva ore după ce mascaţii i-au bătut la uşa palatului. Atunci, cei de la DIICOT au luat-o la audieri doar pe soţia lui. Numele Sighişoarei Cioabă apare un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste 5 milioane euro.

În această noapte, Regele Cioabă a fost reținut pentru 24 de ore, scriu jurnaliştii de la Antena 3. Mama autointitulatul rege internațional al romilor Dorin Cioabă a spus miercuri, după perchezițiile făcute de procurori, că sunt oameni care le vor răul.

”Sunt oameni răi, care vor să facă rău”, a spus mama lui Dorin Cioabă, miercuri, într-un interviu la emisiuna Sinteza zilei, de la Antena 3.

De asemenea, trei bărbaţi au fost reţinuţi, iar soţia lui Dorin Cioabă, Sighişoara, a fost ridicată, în acest dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste cinci milioane euro.

Dorin Cioabă a spus că sunt vizate două societăţi administrate de către Sighişoara care au colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, fiind vorba despre patru facturi în valoare de 20.000 de lei despre care anchetatorii susţin că sunt fictive.

Conform Poliţiei, în perioada 2009-2014 reprezentanţii mai multor societăţi ar fi creat un circuit infracţional evazionist bazat pe un sistem financiar-bancar fraudulos, în scopul eludării obligaţiilor fiscale. Astfel, suspecţii ar fi înregistrat în contabilitatea firmelor controlate facturi fiscale care ar fi avut la bază operaţiuni comerciale fictive, în valoare de peste 18,4 milioane de euro pentru care ar fi dedus ilegal TVA şi ar fi diminuat artificial impozitul pe profit.

La câteva ore după ce soţia lui Dorin Cioabă a fost săltată, au fost conficate maşini de lux şi 250.000 de euro în dosarul în care e vizată şi Sighişoara Cioabă.

Două autoturisme de lux şi aproape 250.000 de euro, în lei şi valută, au fost confiscate de poliţişti în urma celor 28 de percheziţii făcute miercuri dimineaţă, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu prejudiciu de peste 5 milioane euro, potrivit Digi24.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro