VIDEO / Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a zis-o iubitei sale în direct! "Vreau să facem dragoste"

Sursă foto: captură Antena Stars

Două cupluri controversate şi celebre din show-ul "Mireasă pentru fiul meu", au venit astăzi în platoul emisiunii "Star Matinal de weekend". Cei patru foşti concurenţi au fost puşi să treacă prin probe decisive, iar unul dintre concurenţi i-a făcut o declaraţie specială iubitei lui.

Elly şi Cristian au fost invitaţi în platoul emisiunii "Star Matinal de weekend" alături de Cristina şi Andrei din acelaşi show. Celor două cupluri le-au fost puse la încercare comunicarea şi prietenia.

La o probă decisivă, când băieţii au trebuit să fie romantici după ce au tras helium dintr-un balon, unul dintre concurenţi i-a făcut o declaraţie "absolută" iubitei lui: "Vreau să facem dragoste când ajungem acasă".

Vezi cine a fost curajosul aici!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

S-a dat de gol că este însărcinată. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” așteaptă un bebeluș

Surpriză COLOSALĂ! O fostă concurentă "Mireasă pentru fiul meu" se reîntoarce în competiţie pentru unul din băieţi: "Am venit din Germania pentru el"

A fost criticată că s-a îngrăşat, iar acum a luat măsuri! Ce face Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" ca să ardă kilogramele în plus


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro