VIDEO / Un manelist de la noi, amenințat cu arma în timp ce cânta! A trăit cea mai mare panică: "Au scos pistoalele

+3 click pentru
galerie

Cristi Dules © Facebook

Viața de artist nu este lipsită de probleme și pericole. Cristi Dules a trăit momente de panică nu numai o dată, ci de două ori în viața sa de cântăreț.

În urmă cu un an, manelistul a fost amenințat cu pistolul în timp ce cânta la un concert. A cântat speriat, dar și-a terminat programul cu bine.

"S-a întâmplat acum un an de zile la Bruxelles, am cântat acolo, o noapte organizată pentru români. S-au distrat, au dansat, au băut. Două fete au chemat doi albanezi. S-au distrat, apoi au scos pistoalele. Românii noștri au început să facă gălăgie, au plecat toți, si patronul.

Am rămas doar noi, s-au distrat pe acolo, ideea este că aveam și avion la 8 dimineața, la ora 6 trebuia să fim acolo. Am spus că dacă îl pierdem nu-i problemă, numai să scăpăm. Le-am cântat, am fost foarte stresați și speriați. Mai țipau pe la noi, mai îndreptau pistolul către noi. (...) După 20 minute s-au liniștit, au dat mâna cu noi și au plecat", a declarat Cristi Dules la "Agenția VIP".

Artistul a mai povestit și cea mai recentă întâmplare neplăcută de la concerte. Aceasta s-a petrecut în Vaslui, când doi bărbați s-au luat la bătaie.

"Am fost să cântăm într-un club la Vaslui. Acum au fost 2 tineri care s-au luat la harță. Am mers, am cântat, lumea a fost mulțumită. La un moment dat a venit altcineva din exterior și a dat un pumn, a fost ceva între ei", a mai povestit manelistul, licențiat în Drept.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro