VIDEO / Valentin şi Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu", ciondăneală pe canapea! "Tu nu ştii multe! Numai prostii vorbeşti"

Sursă: captură video

Unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu" a ţinut un dialog aprins astăzi în pauza de publicitate.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  Între Adriana şi Valentin, spiritele s-au aprins în timp ce discutau pe canapea. Cei doi îndrăgostiţi au devenit ceva mai sinceri unul cu celălalt şi şi-au spus ce îi deranjează.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Cel care a fost cel mai nemulţumit a fost Valentin, care i-a spus Adrianei că nu ştie multe şi că vorbele sale pot fi foarte uşor interpretate. Adriana a încercat să iasă din problemă linguşindu-şi iubitul, iar acesta a observat după câteva minute: "Ăsta e şantaj emoţional".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 - 19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

Când a venit la ”Mireasă pentru fiul meu” avea un corp de milioane, acum nu mai poate scăpa de celulită! Ce diferență enormă în șase luni!

VIDEO / A fost surprinsă în ipostaze hot alături de Florin, dar gândul îi zboară la altcineva! Dovada că inima Alexandrei de la "Mireasă pentru fiul meu" aparţine fostului iubit

S-au despărţit! Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai formează un cuplu: "Îmi dau seama că încă o iubesc pe fosta mea gagică!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro