Valentina Pelinel îi pune la punct pe toţi cei care s-au grăbit să arunce cu pietre

 
+2 click pentru
galerie

A explodat showbiz-ul monden în momentul în care Valentina Pelinel a recunoscut că este însărcinată. Speculaţiile erau la ordinea zilei, însă acum blondina a răbufnit după toate atacurile.

Valentina i-a pus la punct pe toţi cei care s-au grăbit să arunce cu pietre.
"Se spune că răutatea oamenilor vine din frustrare şi asta cam aşa e. Oamenii buni sunt oameni siguri pe ei. (...) Suntem buni şi suntem răi. Nu vă vorbeşte cea mai bună persoană, dar nici cea mai rea. Vă vorbeşte o persoană căreia îi place să se descopere pe sine în permanenţă, să înveţe, să se corecteze, dar care nu uită să îi descopere şi să îi înţeleagă şi pe alţii, pentru că fiecare are povestea lui", a mărturisit Valentina Pelinel.

Însă povestea Valentinei Pelinel a fost aspru criticată.
"Nu întotdeauna poţi să zâmbeşti când iţi vine să plângi, dar sigur o poţi face mai des decât o faci. Nu întotdeauna te simţi puternic(ă) şi de neatins, însă sigur ai resurse în tine de care nu eşti conştient(ă)  sau nu le foloseşti. Nu întotdeauna iţi iese totul cum doreşti, dar până la urmă te obişnuieşti cu ideea că primeşti ceea ce meriţi şi că totul se întâmplă cu un scop în viaţă şi e musai să mergi mai departe", a explicat vedeta.

Şi Valentina Pelinel a mers mai departe! Cu zâmbetul pe buze, cu capul drept, indiferent de gura lumii: "Ceea ce "trimiţi" în Univers fie că e vorba de gânduri sau/şi acţiuni, e ceea ce primeşti. Judecă şi vei fi judecat, fă ceva bun şi vei primi ceva bun, fii înţelegător şi vei fi inţeles, nu trata cu răutate, ca să nu fii tratat exact la fel."

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest