VIDEO / Valentina Pelinel trage din greu la sală: "Sunt cele mai eficiente exerciţii pentru gravide"

Valentina PELINEL / FOTO: Facebook

Valentina Pelinel a intrat în al doilea trimestru de sarcină, dar nu vrea să renunțe la exercițiile fizice nici în această perioadă.

Pentru că vrea să își mențină corpul cât mai zvelt, fosta soție a lui Cristian Boureanu merge regulat la sală și vrea să le arate și prietenilor săi cum se menține în formă.

”Lucrez de zor la sală. Chiar dacă sunt însărcinată, trebuie să mă mențin în formă și de această dată vă arăt cum îmi lucrez copasele și fesierii cu ajutorul unor exerciții speciale”, a scris Valentina Pelinel în dreptul filmulețului în care se antrenează cu celebra antrenoarea de fitness, Luminița Nicolescu.

În tot acest timp, aceasta i-a numărat mișcările și a sfătuit-o pe Valentina cum să își țină picioarele și mâinile, iar fotomodelul a ascultat cuminte și s-a conformat.

Valentina Pelinel a anunţat la începutul lunii ianuarie că este însărcinată, însă de-a lungul timpului ea a fost surprinsă în vizită la închisoare, la Cristi Borcea, fapt pentru care presa a scris că acesta ar fi tatăl copilului. Ea nu a recunoscut însă şi nici nu a negat. Valentina a fost căsătorită cu Cristian Boureanu, dar au divorţat în 2014.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro