VIDEO / Vedetele care se luptă cu cancerul! Nu pot cumpăra sănătatea cu milioanele din conturi, dar nu se lasă învinse

Sursa foto: captura video

Cancerul este boala secolului care a luat multe vieţi în ultimii ani. Când vine vorba de probleme de sănătate, boala nu îşi alege victimele, ba chiar este necruţătoare în faţa lor. Aşa se face că numeroase vedete internaţionale se luptă cu tumori grave şi nu vor sub nici o formă să se lase învinse.

Edith Gonzalez nu este singura vedetă internaţională care se luptă cu o asemenea boală, căci şi altă actriţă trăieşte această dramă. Shannen Doherty, care a interpretat-o pe Brenda din Beverly Hills, a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu un an. A trecut prin operaţii chirugicale, iar ambii sâni i-au fost tăiaţi. A fost nevoită să se radă şi pe cap din cauza faptului că în urma tratamentelor dure, pierdea foarte mult păr. Din păcate, deşi actriţa nu se lasă doborâtă, boala a slăbit-o mult, iar starea ei de sănătate se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

Şi Michael Douglas suferă de cancer. În urmă cu trei ani, cunoscutul actor a depistat că are cancer la gât, iar cauza acestui crunt diagnostic este una şocantă. Vedeta de peste ocean susţine că soţia lui este vinovată, iar tumoarea formată în gât se datorează relaţiilor intime întreţinute cu aceasta. De altfel, acesta a şi fost motivul dat de Michael în actele de divorţ. În vârstă de 68 de ani, cancerul l-a schimbat teribil pe actor, iar acesta slăbit şi albit foarte tare.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro