VIDEO / Vedetele care și-au spus ”Adio!” înainte de nuntă! Toată lumea îi vedea căsătoriţi

Vedete care şi-au spus adio © Facebook

Toată lumea îi vedea căsătoriţi, dar s-au despărţit înainte de nuntă. Ele sunt cuplurile şi-au spus adio chiar înainte de a face pasul cel mare, când nimeni nu s-ar fi aşteptat. 

Ramona Bădescu se îndrăgostise lulea anul trecut, de un avocat celebru. Dar, ştiţi cum se spune... o minune ţine doar 3 zile. Înn cazul vedetei a ţinut aproape un an, căci cei doi nici nu au apucat să îşi planifice bine nunta că şi-au şi spus "adio", deşi nimic nu prevestea despărţirea lor, conform Antena Stars.

S-au iubit cu patos mai bine de 5 ani, erau consideraţi perechea perfectă şi toată lumea îi vedea căsătoriţi. Însă, înainte de a face pasul cel mare, în 2012, Laura Cosoi şi Smiley şi-au spus adio.  Au curs râuri de cerneală despre relaţia şi despărţirea lor, însă niciodată nu au spus motivul clar pentru care s-a produs ruptura dintre ei. Deşi Smiley pare că încă suferă după frumoasa blondină, Laura a trecut peste despărţire, mai ales că între timp şi-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorinţe - acea de a deveni mireasă. După aproape 5 ani de la despărţire, cei doi au rămas în relaţii bune, iar de fiecare dată când se întâlnesc nu se evită. 

Andreea Raicu! Prima relație a vedetei, care a captat atenția presei a fost cu fotbalistul Cristi Chivu. În urmă cu 14 ani, Andreea și Cristi Chivu vorbeau în premieră despre idila lor. Povestea de amor se înfiripase de Revelion, când și-au dat seama că între ei este mult mai mult decât o simplă prietenie. Deşi lumea îi vedea împreună în drumul spre altar, în 2004 cei doi şi-au spus adio. La ceva timp după această relaţie eşuată toată lumea credea că Tudor Chirilă îi va da inelul mult-dorit. Dar nici de data aceasta nu au bătut clopote de nuntă pentru Andreea. Flacăra iubirii dintre ei a ars intens timp de doi ani, între 2006 şi 2008, s-a reaprins în 2010, pentru ca apoi să se stingă iar, definitiv. 

Toată lumea aştepta în vara anului 2005 invitaţia la nunta Nicoletei Luciu cu Dinu Maxer, însă în loc de felicitări, masă şi dans, cei doi le-au dat cunoscuţilor o veste-şoc: s-au despărţit. După aproape 8 ani de relaţie ca-n filmele de dragoste, drumurile celor doi s-au separat. Poate nu a fost tocmai rău, pentru că astăzi fiecare dintre ei are o famile frumoasă

Dana Nălbaru şi Călin Goia s-au iubit timp de şase ani. Şi când toată lumea aştepta nunta, cei doi s-au despărţit, în 2005. Fiecare şi-a refăcut viaţa, s-au căsătorit, au făcut copii, dar rănile trecutului par a nu se fi cicatrizat nici până astăzi. Deşi au trecut ani buni  de atunci, cei doi cântăreţi continuă să se evite! 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro