VIDEO / Vedetele din showbizul românesc care au ajuns să arate la fel! Cum le-au transformat operaţiile estetice

Vedetele din showbizul românesc care au ajuns să arate la fel! Cum le-au transformat operaţiile estetice © Arhivă

Există o multitudine de vedete care preferă să îşi facă operaţii estetice, deoarece nu se simt bine în pielea lor, sau pur şi simplu doresc să fie "clasate" mai bine. 

De cele mai multe ori, femeile preferă să îşi facă operaţii estetice pentru a arăta mai bine, pentru a se menţine sau pur şi simplu pentru că aşa îşi doresc. Printre acestea se află şi vedetele din showbizul românesc. 

Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut, după ce a început să-şi facă operaţii estetice. Cruduţa a oferit un interes aparte pentru bustul ei, iar acum bărbaţii salivează după ea la orice colţ. 

Margherita de la Clejani s-a transformat foarte mult de-a lungul anilor. După ce şi-a pus silicoane, frumoasa fiică a soţilor de la Clejani nu s-a oprit, iar bărbaţii roiesc în jurul ei. Chiar dacă Ioniţă de la Clejani nu a fost de acord cu toate schimbările Margheritei, acesta a băgat mâna foarte adânc în buzunar pentru a-i face pe plac fiicei!

Oana Radu a devenit o femeie foarte sexy, după ce a slăbit spectaculos. Şi-a injectat buzele, transformarea a fost uimitoare, iar acum până şi în rândul femeilor s-a pornit o mică invidie! Cu siguranţă artista nu se va opri aici. 

Ce să mai spunem despre Simona Traşcă, care are 11 intervenţii estetice, patru fiind chiar la nas? Focoasa blondină a dat pe spate valuri de bărbaţi şi, cu siguranţă, nu se va opri aici.

Şi, evident, Mihaela Rădulescu! Frumoasa brunetă şi-a făcut buzele, nasul, pomeţii. Niciun detaliu nu a scăpat de bisturiul medicilor esteticieni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro