VIDEO / Vei râmăne mască! Cum au reuşit Dorian Popa şi mama sa să achite o cursă de taxi, în timpul competiţiei "Asia Express"

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa şi mama sa © Facebook

Dorian Popa face parte dintre concurenţii care au plecat, alături de mama sa, în aventura vieţii lor, în Vietnam, pentru emisiunea "Asia Express".

În cadrul competiţiei "Asia Express" regulile sunt mult diferite faţă de cele de la noi, iar showul este unul dur, concurenţii confruntându-se cu situaţii grele şi complicate pentru a ajunge la destinaţia finală.

Dorian Popa şi mama sa au trecut prin multe peripeţii în show-ul "Asia Express" şi au recunoscut deschis că le-a fost greu să facă faţa tuturor provocărilor. Fără bani, aceştia au fost nevoiţi să îşi dea lucrurile la schimb pentru a îi determina pe oameni să îi ajute.

Astfel pentru a ajunge dintr-un loc în altul cu un taxi în cadrul show-ului "Asia Express", aceştia au oferit în schimb, taximetristului, o pereche de cercei. Mai exact mama sa i-a dat taximetristului cerceii ei care valorau nu mai puţin de 160 de lei.

"Cea mai scumpă cursă de taxi!" a afirmat Dorian Popa.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro