VIDEO / Veste şoc din partea unui fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu"! Vrea să joace în filme pentru adulţi

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Radu, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" sezonul patru şi şase, nu s-a liniştit deloc de când a ieşit din competiţia matrimonială. Vrea să intre in industria filmelor pentru adulţi.  

Concurentul Radu a făcut furori de fiecare dată când a intrat în show-ul matrimonial "MIreasă pentru fiul meu". Acesta le-a dat pe spate pe fanele sale cu trupul său foarte bine lucrat. Are mereu grijă la cum arată, dar şi la ce poartă. Acesta a dezvăluit de curând faptul că are de gând să joace în filme pentru adulţi. Nu are nicio reţinere şi este dispus să facă orice. 

"Vreau să intru în industria filmelor pentru adulţi. De ce nu?! Sunt un tip asumat, un tip ok, ştiu că am potenţial. Aştept să fiu chemat la un interviu. Nu îmi caut acolo iubirea sau sufletul pereche. Când o să vină, o să vină." a declarat Radu în platoul de la Antena Stars.

Acesta nu are încă o iubită oficială, umblă din floare în floare şi aşteaptă o femeie care să îl iubească, dar şi să îi ofere un confort financiar, după cum a afirmat chiar el.  

MIREASĂ PENTRU FIU L MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro