VIDEO / Veste tristă în familia de la "Insula Iubirii"! NU va mai face nuntă: "O luăm pe drumuri diferite"

+4 click pentru
galerie

Bianca Roman, una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula Iubirii", s-a despărţit de bărbatul cu care plănuia să facă nunta. © Sursa foto: arhivă

Una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula Iubirii" s-a despărţit de bărbatul cu care plănuia să meargă în faţa altarului. În cadrul unui interviu, ea a mărturisit că decizia a fost a amândurora şi că nu şi-a pierdut speranţa că într-o bună zi va face nunta.

Bianca Roman a crezut că şi-a întâlnit sufletul pereche, bărbatul potrivit care să-i fie tată fiicei sale. Din nefericire, lucrurile nu au mers pe drumul dorit, iar de curând cei doi şi-au spus: "Pa-pa!".

"Am prins buchetul, am crezut că o să ne căsătorim. Am decis să o luăm fiecare pe drumuri diferite. Cu toată iubirea pe care ne-o purtăm, au intervenit şi alte lucruri. Probabil nu suntem suficienţi de maturi ca să facem compromisuri. (...). Copilul îl am, sunt în continuare o femeie împlinită, bărbaţii vin şi pleacă. (...). Trec printr-o perioadă mai tristă din punct de vedere sentimental, dar va trece. (...)", a declarat Bianca Roman în cadrul emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Bianca Roman este una dintre tinerele care, de-a lungul vremii, a tot încercat să devină celebră. Iar acum doi ani, frumoasa provenită din Brașov a fost la un pas să devină asistenta lui Dan Capatos. Ultima ei apariţie la Tv a fost în show-ul "Insula Iubirii", unde a fost ispită. Ea a devenit mamă anul acesta. Francesca Maria s-a născut pe 27 aprilie 2017.

Poveștile de pe "Temptation Island – Insula Iubirii" nu se termină, pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro