VIDEO / Vica a reacţionat după ce Lora ar fi făcut-o nonvaloare la "Asia Express". "Şi eu am spus "urâţenia pământului"

Lora şi Vica, neînţelegeri la "Asia Express" © SpyNews

Invitate în platoul emisiunii "XNS", Vica şi Daniela Crudu au vorbit despre experienţa trăită la "Asia Express", iar Vica a făcut precizări importante legate de aşa zisul conflict cu Lora.

După ce Lora ar fi spus că Vica este o nonvaloare, aceasta a ţinut să facă anumite precizări. Vica a povestit că în momentul interviului din timpului emisiunii din Asia i s-a spus că Lora i-a spus că este o nonvaloare, lucru pe care, însă, l-a descoperit că nu este adevărat în momentul în care a urmărit emisiunea la televizor.

"La sfârşitul fiecărei zile ne vedeam şi atunci te întrebau ce părere ai despre colegi. Şi la un moment dat mi-au spus "ştii că Lora a spus despre tine aşa şi aşa". Dar eu nu am văzut să spună aşa ceva. Lora spune că nu a spus aşa ceva. Şi eu am spus "urâţenia pământului", dar în maşina aia era Lora, dar eu nu am ştiut că ea e acolo. Eu am spus aşa la general, în glumă", a spus Vica la "XNS".

Vica a înţeles că Lora nu i-a spus aşa ceva, cum şi Lora a înţeles că nici Vica nu a făcut-o urâţenia pământului, aşa cum a fost o confuzie.

"Ca să ne poată uni şi să iasă cu scântei s-au încercat nişte bârfe. Eu nu am ştiut despre chestia asta, acum am văzut la tv. Mi-e frică de ce o să mai aud. Am auzit multe lucrurie spuse despre mine şi Ionuţ şi noi nu am spus nimic de nimeni. Eu nu am spus nimic de Vica. Eu mereu spuneam că dacă cineva spune ceva o face pentru că nu mă cunoaşte. Eu am mers în "Asia Express" pentru distracţie, nu pentru bani. Am vrut o experinţă cu Ionuţ, am avut nevoie de o evadare de la stres şi nu am încercat decât să o cuceresc pe Vica şi să o fac să râdă", a spus Lora.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro