VIDEO / Vica Blochina a clacat la „Asia Express”. Pusă față în față cu marea sa fobie, blonda a izbucnit în lacrimi

+3 click pentru
galerie

Vica Blochina a clacat la "Asia Express". © Arhivă

Vica Blochina a trecut prin momente dificile la emisiunea „Asia Express”, acolo unde a fost pusă față în față cu o fobie uriașă de a sa: locurile publice foarte aglomerate.

În timpul unei provocări contra cronometru, Vica Blochina, alături de partenera sa de echipă, Daniela Crudu, s-a trezit într-o piață îngustă și plină de oameni. Cuprinsă de stresul atmosferei și al timpului limită, blonda a clacat, repetând de numeroase ori, cu o voce tremurândă, că „nu mai poate”.

Momentul decisiv a fost când nu mai reușea să o găsească pe Cruduța.

„După ce că eram varză, trebuia să am grijă și de vietnamez și de Daniela, adică să văd pe unde este. (...) Am clacat. Pur și simplu îmi curgeau lacrimile,” a declarat Vica Blochina, în timpul interviului.

„Ea are și o fobie de locuri aglomerate,” a explicat Daniela Crudu, alături de care Vica trăiește experiența „Asia Express”.

"Asia Express" este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro