VIDEO / Viorel şi Ioniţă de la Clejani, jefuiţi în plină zăpadă, când au vrut să facă un bine

sursa: captura video

"Dă-i omului un deget şi-ţi va lua mâna toată". Asta au simţit Clejanii astăzi, când au fost jefuiţi după ce au vrut să facă o faptă bună.

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au chemat ajutoare pentru a da zăpada de pe maşini şi din jurul lor. Chiar dacă au fost plătiţi în bani şi ţuică, bărbaţii nu s-au mulțumit și i-au jefuit pe Clejani.
"Sunt probleme, am văzut de dimineață zăpadă în curte şi nu puteam să scot nicio maşina. Am chemat 3 inşi să dea zăpada. I-am şi plătit. Le-am dat şi au zis "Daţi-ne şi nouă o ţuică", am zis să le dam. După ce au băut ţuica, nici n-au dat zăpada, au furat şi lopeţile şi au şi plecat," a declarat Ioniţă de la Clejani pentru Antena 1.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.

S:O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro