VIDEO / "Viţa de Vie" a lansat o nouă piesă, "Inimi surde"! Versurile interpretate de Adi Despot după incendiul din Colectiv îţi vor da fiori reci

foto: facebook

Adi Despot s-a întors în studio şi şi-a lăsat toată durerea simţită după tragedia din Colectiv transpusă în noua piesă a trupei "Viţa de vie", "Inimi surde". Melodia a fost lansată joi, iar versurile acesteia sunt de-a dreptul impresionante şi vorbesc despre esenţa vieţii.

Viaţa merge mai departe şi-şi urmează cursul firesc, în ciuda durerii pe care o purtăm în suflet! Adi Despot a intrat în studio şi aproape patru luni de la tragedia din Colectiv, unde şi-a riscat propria viaţă pentru a-şi salva prieteni, a lansat o nouă piesă alături de trupa lui, numită "Inimi surde".

Versurile melodiei lansată joi sunt impresionante şi vorbesc despre sensul vieţii şi felul în care ritmul alert în care ne ducem zilele ne face să uităm unii de alţii şi ajungem să trăim în singurătate.

"Pe pământ, cerşind culoare,
Unui asfinţit de soare,
Învartindu-mă aiurea,
Prins în sfori...

Sunt omul de azi care-aleargă spre mâine,
Fără niciun ieri,
Şi strigătul meu e un urlet de câine.

Nimeni nu m-aude,
Inimi surde,
Între două secunde,
Spune-mi simplu,
Că nu sunt singur.

Sunt doar un copil rătăcit printre vise,
O carte lăsată cu pagini nescrise,
Un castel de nisip într-un mijloc de mare,
Singur, doare...",
sunt versurile melodiei lansate de "Viţa de vie" şi interpretate de Adi Despot, după incendiul din Colectiv, din care a scăpat cu viaţă deşi a intrat de mai multe ori în club pentru a-şi scoate prietenii rămaşi captivi acolo.

Ce s-a întâmplat

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die".

Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 63 de persoane au murit.

Citeşte şi:

Cine a reușit să îl facă pe Adi Despot să treacă peste ororile văzute în clubul ”Colectiv”: ”A fost cea mai bună terapie pentru mine”

Adi Despot, premiat pentru solidaritatea de care a dat dovadă faţă de victimele de la Club Colectiv: "Mi-aş fi dorit să nu mă aflu azi aici"

Imaginea cât o mie de cuvinte! Legătura incredibilă între Adi Despot și patronii din Colectiv

VIDEO / Imagini de la Cotroceni. Incident la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi reprezentanţii Vocii Poporului

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro