Viitoarea soacră a Roxanei Ionescu, fericită până peste cap! Dezvăluiri EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Vestea că Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își vpor pune, anul acesta, pirostriile a făcut-o pe viitoarea soacră a Mamei-Natură să jubileze. Iar acum, pare-se, femeia, o profesoară cunoscută din Timișoara mai are o singură preocupare.

Mai exact, se pare că ”mama-soacră” este topită după ”Mama-Natură”, ea lăudând-o cu fiecare ocazie. Mai exact, după ce i-a fost prezentată, mama lui Tinu a stat, o perioadă, și a studiat-o pe femeia pe care timișoreanul dorește să o transforme în noră. Mai mult decât atât, spun sursele noastre, mama lui Tinu Vidaicu este atât de încântată că Roxana se va căsători cu fiul ei încât este nerăbdătoare să meargă la nuntă, așteptând cu emoții momentul în care fiul ei va spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă și a preotului, în această vară. 
Acum însă, spun surse apropiate de profesoara care se va transforma în ”soacra mare”, există o singură problemă. Mai exact, ce ținută va aborda la nunta fiului ei, cu atât mai mult cu cât așteptatul eveniment cu pricina de foarte mult timp. Iar acesta, mai spus sursele noastre, este, acum, singurul subiect de discuție pe care îl are cu prietenele sale, cu atât mai mult cu cât, explică ea, are o noră tare frumoasă, iar ea nu poate fi mai prejos.
În plus, în sfârșit, mama lui Tinu este liniștită că fiul ei va rămâne în Timișoara, aceasta fiind una dintre lucrurile discutate și stabilite în momentul în care au decis să se căsătorească cei doi.


În alăt ordine de idei, Roxana și Tinu, după ce, practic, și-au anunțat logodna, ea afișându-se cu un ditamai inel de logodnă, au decis să plece, pentru câteva zile, departe de România. și au ales Austria, loc în care se distrează de minune, amândoi fiind împătimiți ai sporturilor de iarnă.
Tinu Vidaicu se iubește cu Roxana Ionescu de patru ani
„Este o fată cu adevărat extraordinară. M-a cucerit cu firea ei pozitivă, plină de entuziasm tot timpul. E plină de energie, e foarte fresh, tonică şi, normal, e foarte plăcută”, spunea Tinu Vidaicu pentru Spynews.ro, făcându-i o caracterizare scurtă frumoasei sale logodnice. Cu toate acestea, acum câteva oluni, cei doi păreau să se fi despărțit, dar, pare-se, nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt, cu atât mai mult cu cât Roxana Ionescu era nelipsită de la petrecerile din clubul lui Tinu Vidaicu.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro