Vi-l mai amintiţi pe Lucian, fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce logodnică "şi-a tras"!

+2 click pentru
galerie

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Pe vremea când era în casa dragostei a reuşit să stârnească o serie de controverse şi, deşi a format un cuplu cu frumoasa Elena, fostă concurentă a reality-show-ului matrimonial din cel de-al patrulea sezon, Lucian nu şi-a găsit dragostea în braţele sale. În prezent lucrurile stau altfel şi, din câte se zvoneşte, bat clopote de nuntă pentru el şi logodnica sa.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Lucian, unul dintre participanţii de la "Mireasă pentru fiul meu", trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără blondă. Fanii se bucură pentru povestea lor de dragoste şi abia aşteaptă să-i vadă în faţa altarului.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Lucian a trăit o poveste de iubire tumultuoasă în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", în cel de-al patrulea sezon, când a format un cuplu cu Elena. În prezent, el se iubeşte cu o tânără blondă şi au planuri serioase.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Ce crezi, se potrivesc cei doi? Îi stă bine lui Lucian alături de logodnica sa blondină?

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro