Vine frigul, uite..sfârcul. Una dintre cele mai fierbinţi ispite de la "Insula iubirii" a băgat bărbaţii în boală, la un eveniment monden

Apariţie de senzaţie a unei blondine celebre din showbiz-ul românesc! Şi-a arătat formele voluptoase într-o ţinută care a atras ca un magnet privirile bărbaţilor, dar a lăsat la vedere un detaliu prea intim.

Bianca Roman, ispita de la "Insula iubirii" a purtat o rochie extrem de decoltată făcându-i pe bărbaţii prezenţi la un eveniment monden din Capitală să privească minute în şir la... sfârcurile ei.

Se mărită pentru a doua oară

În ciuda divorţului iminent, Bianca este mai hotărâtă ca oricând să înceapă o nouă viaţă lângă bărbatul din imaginile de mai sus. "Ne gândim serios să ne căsătorim pentru a doua oară. Ne iubim foarte mult", a declarat Bianca pentru Spynews.ro.

Bianca Roman este una dintre tinerele care, de-a lungul vremii, a tot încercat să devină celebră. Iar acum doi ani, frumoasa provenită din Brașov a fost la un pas să devină asistenta lui Dan Capatos.

Lipsită de orice fel de inhibiții, Bianca a arătat întregii țări cu ce ”dotări” a înzestrat-o medicul estetician, bustul ei fiind, conform propriilor declarații din acea vreme, marele ei atu. Ultima ei apariţie la Tv a fost în show-ul "Insula Iubirii".

Citeşte şi

Cea mai controversată ispită de la "Insula Iubirii", îndrăgostită lulea de fostul ei soţ! Bianca Roman, în ipostază fierbinte cu bărbatul visurilor ei

Imagini inedite de la nunta celei mai controversate ispite din show-ul "Insula Iubirii"! "Ce a unit Dumnezeu, numai El poate să despartă!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro