Viorica de la Clejani, surpriză de proporţii pentru Ioniţă, de ziua lui! El s-a îngrozit când a văzut

+4 click pentru
galerie

Sursa foto: captura video

Mâine este Sfântul Ion, ziua de nume a lui Ioniţă de la Clejani. Viorica i-a pregătit o surpriză uriaşă, iar el a trăit un şoc. În cadrul unei emisiuni TV, bărbatului nu îi venea să creadă ce se află în jurul lui.

Viorica de la Clejani iubeşte animalele, şi-a luat deja doi câini care, după spusele ei, dorm în acelaşi pat cu ea şi Ioniţă, iar acum îşi doreşte să se mute undeva la marginea oraşului pentru a mai putea lua animale, de tot felul.

"Eu nu vreau să mai văd animale tăiate, animale chinuite. Fac un apel la toată lumea din ţara asta. Sunt foarte fericită că o să locuiesc cu multe animale", a spus Viorica. "Casa noastră va fi un coteţ de animale. Asta ce e mă? Nu m-aşteptam la aşa ceva", a reacţionat Ioniţă.

Printre porumbei, iepuri, porcuşori de guineea, lui Ioniţă de la Clejani i-a fost adusă şi o lamă, iar fiica lui a vrut să o pupe.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro