Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi-au anulat un concert, în timp ce fiul lor e în scandal cu fosta iubită! Mesajul artiştilor: "Din păcate..."

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

Fanii Vioricăi şi ai lui Ioniţă de la Clejani s-au întristat teribil, după ce artiştii nu au reuşit să ajungă la concert pe care ar fi trebuit să-l susţină în weekend. În această seară, celebrul cuplu a făcut public un mesaj în care au exprimat motivul pentru care nu au mai ajuns la spectacol.

După ce au avut un show în Spania, Viorica şi Ioniţă de la Clejani au revenit în România. La scurt timp după ce au aterizat cu avionul, cei doi au aflat că intrumentele nu au ajuns odată cu ei. Părinţii lui Fulgy ar fi trebuit să cânte la "Ziua Comunei Limanu" duminica trecută.

"Dragii noștri,

Am primit cu bucurie invitația de a cânta pentru voi la spectacolul «Ziua Comunei Limanu», însă din păcate nu am putut urca pe scenă din motive ce nu au ținut de noi. Trebuia să ajungem duminică la Limanu după un concert în Spania, totul era pregătit pe scenă, însă instrumentele nu au mai ajuns cu avionul. Am fost nevoiți să rămânem în incinta aeroportului pentru a remedia situația incomodă în care am fost puși. Și cum fără instrumente nu putem să vă încântăm, vă cerem scuze că muzica noastră nu a putut ajunge la voi. Instrumentele au ajuns azi, 13 septembrie.

Cu drag,
Viorica și Ioniță din Clejani"
e mesajul apărut pe pagina oficială de Facebook a Vioricăi şi Ioniţă de la Clejani.

"Ne pare rău, Viorica, te-am aşteptat cu multă placere", le-a scris un fan de-al celor doi soţi celebri.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro