FOTO / Vlad Popescu și Cristian Anghel sunt „Pic și Poc”, comentatorii de la „Ham talent”

+4 click pentru
galerie

Iubesc animalele de când se știu, sunt înconjurați de ele atât acasă, cât și la serviciu, iar marea lor pasiune i-a adus la „Ham talent”.

Vlad Popescu și Cristian Anghel sunt, din 18 octombrie, la Antena 1, Pic și Poc, doi trăsniți care comentează numerele de pe scena „Ham talent”, participă în anumite scenete ale necuvântătoarelor și sar în ajutorul prezentatorului atunci când are nevoie. Pentru cei doi, tot ceea ce trăiesc la „Ham talent” este nici mai mult nici mai puțin decât jobul ideal. „La Ham talent, cârcotim, comentăm, glumim. Există și o notă serioasă, pentru că pregătirea noastră ne oferă posibilitatea să avem comentarii tehnice pertinente, explicații pentru cei de acasă, dar de obicei comentăm ca și cum am fi acasă în fața televizorului. Glume, poante, adică tot ce mi-a adus neplăceri în școala generală, facultate sau la slujbele pe care le-am avut, aici sunt binevenite. Jobul ideal aproape, nu?”, povestește Vlad Popescu, „Pic”. „În acest show trebuie să fac ceea ce-mi place. Să râd, să glumesc, să fiu cârcotaș, să fiu critic și uneori să ajut concurenții. Dacă ar fi să caracterizez tot ceea ce fac eu în emisiune într-un singur cuvânt, acela ar fi distracție”, declară și Poc.

Nici Vlad și nici Cristian nu se așteptau să ajungă în lumina reflectoarelor. „Încă nu am înțeles cum s-a întâmplat asta”, glumește Pic. „Noi am fost contactați de producători în timp ce pregăteau emisiunea. Ne-am înțeles extraordinar. Până să înceapă filmările, aveam deja porecle și toată lumea se purta cu noi de parcă ne știa de o mie de ani.

Eu le rămân recunoscător, e o experiență de milioane”, continuă el. „Atât mie, cât și colegului meu Vlad, ideea show-ului ni s-a părut minunată și am hotărât să ținem legătura cu echipa și să ne oferim eventual ajutorul. În momentul în care am fost anunțați că vom fi comentatori am crezut că este o glumă și am continuat să cred asta până când am fost invitați să discutăm despre contract”, își amintește amuzat și Poc.

Acasă la Pic legea este făcută de fiul lui, Călin, și cele trei animale pe care le are. „La mine acasă locuiesc, în ordinea vârstei: veteranul Codruț, un maidanez de 15, 16 ani, care e cu noi de mai bine de 10 ani, Vasile, motanul nostru drag, salvat dintr-o intersecție prin 2006 și Chalapa, mezina familiei, tot o maidaneză. Aceștia trei, împreună cu fiul nostru de trei ani complicitează eficient, precum „monstruoasa coaliție” și fac în așa fel încât toate deciziile familiei să fie în favoarea lor. Și e frumos că este așa”, spune Pic. „Sunt permanent înconjurat de căței. Dețin o pensiune canină unde am șase căței de care am grijă, iar în apartamentul în care locuiesc mai am încă doi. Cel mai bătrân câine, Crețu, are 15 ani și este cățelul meu de suflet, care mi-a schimbat viața și, implicit, cariera. Al doilea este o fetiță, Gigica, și este un câine terapeut. Suntem împreună de 7 ani și 10 luni”, povestește Poc.

Citeşte şi

Liviu Vârciu, scos cu forța din platoul emisiunii „Ham talent”

FOTO / Liviu Vârciu se pregătește să "mârâie", dar în trafic! Îşi ia permisul moto

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro