Vor deveni părinţi? Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" nu-şi mai încap în piele de bucurie: "Mai fericiţi ca niciodată"

foto: facebook

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" nu-şi mai încap în piele de fericire şi se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi îndrăgostiţi se bucură de fiecare moment petrecut împreună ca doi copii.

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca niciodată, iar fericirea lor pare una greu de cuprins în cuvinte.

Cei doi îndrăgostiţi găsesc un motiv de bucurie în fiece lucru simplu şi împărtăşesc din fericirea lor sinceră şi cu prietenii virtuali.

De curând, Cristiana a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii în care apare în ipostaze tandre cu soţul ei, Marian, şi le mărturiseşte prietenilor ei virtuali că sunt mai fericiţi ca niciodată.

(foto: facebook)

"Bună, dragilor! Mai fericiti ca niciodată! Te iubesc, soțul meu frumos! Va pupam si va așteptam la Predeal. Este foarte frumos şi ninge!",
le-a spus Cristiana prietenilor ei virtuali.

Să fie asta un semn că cei doi urmează să devină părinţi? Voi ce credeţi?

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

Citeşte şi:

FOTO / Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu", imagini din vacanţă! Cum au fost surprinşi cei doi

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" au făcut marele anunţ: "O să apară bebe"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro