Vor lăsa dușmănia deoparte? Trupa Simplu se reunește după ani buni! Totul depinde de... Smiley

A făcut tot posibilul să îşi ţină viaţa personală cât mai ascunsă, însă fericirea pe care a simţit-o acum câteva luni nu a putut să o ţină în frâu, mai ales când este vorba despre cel mai frumos sentiment pe care îl poate simţi, şi anume acela de a fi tată. Acum, artistul are dublu motiv de bucurie, botezul fetiţei lui reunind trupa din care a făcut parte ani de zile.

Dacă atunci când a devenit tată, nu îşi mai putea intra în piele de fericire şi emoţii, ei bine, aceste sentimente nu s-au diminuat nici acum pentru Piticu, când prima petrecere a micuţei Dariana este la câteva zile distanţă. „Ne pregătim intens pentru marele eveniment. Abia aşteptăm. Botezul va fi pe data de 30 ianuarie şi acum suntem pe ultima sută de metri. Vom fi în jur de 60 de persoane, persoane dragi şi apropiate nouă, dar şi prieteni vechi”, a declarat Ionuţ Dumitru, lăsând de înţeles că şi foştii lui colegi din trupa Simplu îi vor fi alături, chiar şi Smiley, cel care a părăsit primul „gaşca”.


Pregătirile pentru botez sunt gata în mare parte, ţinutele părinţilor fiind ultimele rămase pe listă. „Încă mai căutăm pantofii soţiei. Rochia a ales-o deja. La mine va fi probabil mai simplu cu costumul. Meniul l-am ales deja şi va fi unul oarecum tradiţional. Singura schimbare fiind înlocuirea sarmalelor cu peşte”, a spus Piticu.


Planurile de viitor ale lui Ionuţ sunt cât se poate de serioase, el şi soţia lui făcând deja toate demersurile pentru cununia religioasă. „Am făcut dja cununia civilă, iar la anul va avea loc și cununia religioasă. Nu am vrut să o facem o dată cu botezul. Nu am fi avut nici când să o organizăm. Fiecare petrecere cu semnificaţia ei”, a mai spus Ionuţ Dumitru.


Piticu a făcut parte ani buni din trupa Simplu, de care Smiley s-a despărţit în condiţii nu tocmai bune, din spusele unui alt component al trupei. „La un moment dat, când lucrurile mergeau din ce în ce mai bine, unii membri ai trupei au început să emită tot mai multe pretenţii. În plus, Smiley avea alte interese, iar Marius Moga trăgea şi el în altă direcţie. Noi am funcţionat mai bine de două luni fără solist pentru că Smiley a fost plecat în America, cu Moga, să filmeze. După aceea, eu care mergeam pe ideea că toţi suntem egali, dar unii aveau din ce în ce mai multe pretenţii, aşa că am decis să plec”, ne-a povestit Taz.

Citeşte şi:

E de la Simplu, dar a făcut cea mai complică săritură! Piticu e de 10! / VIDEO

CRBL şi soţia lui fac cadouri inedite! Vezi despre ce este vorba

O vedetă din lumea showbiz-ului se ţine de surprize! A tot încercat să țină totul ascuns, dar Spynews.ro a aflat că va deveni... părinte


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro