Vrăjitoarea Maria Câmpina apare lângă Regina Angliei! "S-a rugat să facă acest lucru!"

Vrăjitoarea Maria Câmpina şi-a deschis porţile palatului pentru reporterii emisiunii "Răi, da buni", de la Antena Stars, şi le-a prezentat cea mai tare piesă de colecţie.

Maria Câmpina a deschis uşa unui dormitor unde are un tablou în care este reprezentată ea alături de Regina Angliei. "Am fost invitată de o echipă de reporter din Marea Britanie să merg la Regina Angliei. Un reporter s-a rugat să facă acest tablou cu Regina România, Maria Câmnpina, şi Regina Angliei, Elizabeth", a spus vrăjitoarea."E un dormitor de ocazie, când vin obosită, şi nu mai pot să merg sus, aici dorm. Nu sunt prea multe îl el, mai am câteva tablouri şi câteva cadouri de la oameni pe care i-am ajutat. Vă plac tablourile mele? Este cineva care mi le face, un pictor.  E un secret al meu", a mai dezvăluit Maria Câmpina.

"Să vă spun cinstit, fac ritualuri foarte mult, fac rugăciuni foarte mult, pentru că am lucrări foarte multe cu clienţii mei. Am învăţat şi pe clienţi cum să se roage", a mai spus vrăjitoarea.

Maria Câmpina nu şi-a deschis şi restul palatului în faţa jurnaliştilor dintr-un motiv incredibil. "Suntem în curăţenie toată casa. Aşa e în prag de iarnă, se face curăţenie de sărbători. Ce să fac, mai sunt două luni, trebuie să am timp. Curăţenia de Paşte o încep cu o lună înainte", a mai spus Maria Câmpina, o vrăjitoare foarte "trendy", care are unghii false, pe care are desenate câte o coroană.

SURSA FOTO: Captura TV

CITEŞTE ŞI: 

Regina Magiei Albe, previziuni despre viitorul României! Când va avea loc marele cutremur

VIDEO / Imagini de la nunta nepoatei Reginei Magiei Albe! Maria Câmpina, nuntă de lux pentru Ribana şi Elisei

Soţul Mariei Câmpina, din nou în atenţia procurorilor! Nu ai să crezi ce au găsit în palatul reginei magiei albe

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro