Vrea Naomi să devină noua Conchita Wurst? Vrea să participe la Eurovision, dar nu va reprezenta România!

Sursa Foto Arhiva

Naomi a renunțat la România în favoarea Elveției încă de acum câțiva ani.  Cu toate acestea, transexualul mai are totuți un vis legat de țara noastră: să ne reprezinte la concursul Eurovision.

După mai multe încercări eşuate de a reprezenta ţara noastră, Naomi s-a supărat şi acum este determinată să se lepede de plaiurile mioritice pentru a cânta pentru singurele ţări din Europa care acceptă interpreţi strâini şi anume Italia, Elveţia, Norvegia şi Suedia, sperând să fie o a doua Conchita Wurst, "femeia cu barbă" care a câştigat prestigiosul concurs.

"Sunt un nume cunoscut, nu o legendă. Voi participa la Eurovision anul acesta, dar nu pentru România. Mi s-a făcut foarte multă nedreptate acolo, iar acum vreau să fac muzică în altă parte, unde lumea nu e rea cu mine.

Ţările pentru care vreau să particip sunt cele care vor şi interpreţi din alte ţări cum ar fi Italia sau Elveţia. Am calităţi vocale foarte bune şi vreau să fiu apreciată",
a spus Naomi la Antena Stars, în cadrul emisiunii "Răi da` buni".

În trecut, controversata cântăreaţa a mai avut parte de conflicte cu rganizatorii Eurovision, care au refuzat să-i acorde o şansă şi să reprezinte România în marea competiţie. Situaţia a devenit şi mai frustrantă pentru Naomi, cu atât mai mult cu cât anul trecut, transsexualul austriac Conchita Wurst a câştigat finala şi a cunoscut celebritatea internaţională.

T.S

Citeşte şi:


Naomi, din nou la cuţite cu organizatorii Eurovision: "Mă aşteptam ca după fenomenul Conchita, românii să îmi acorde o şansă"

VIDEO / Vizi Imre o ajută pe Naomi la Eurovision 2015! "Este cel mai excentric compozitor"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro