Vrea, nu vrea, trebuie să se mărite! Cea mai bună prietenă a ei i-a pus „gând rău”

Dacă Adrian s-a afişat la braţul mai multor domniţe după despărţire, mama fetiţei lui a ales să se dedice total fiicei ei, lăsând oarecum timpul să decidă ce se va întâmpla cu viaţa ei amoroasă.

Cu toate că până acum a infirmat toate zvonurile cu privire la relaţiile pe care le-ar fi avut, de data aceasta nu a mai rezistat şi a dat cărţile pe faţă. „Anul acesta mă mărit!”, au fost cuvintele care i-au uimit pe toţi, mai ales că a negat întotdeauna orice asociere cu vreun bărbat.


Chiar dacă toată povestea măritişului a fost doar o prezicere: „O doamnă mi-a prezis acest lucru. Sunt tare curioasă cine este alesul. Până va veni momentul mă gândesc la muncă, pentru a strânge banii necesari pentru organizare”, se pare că Denisa nu scapă de măritiş.


Buna ei prietenă, Anamaria Prodan Reghecampf i-a pus „gând rău” blondei şi vrea neapărat să îi fie naşă... anul acesta. „Denisei o să îi fiu naşă anul ăsta. Dacă nu are mire, îi găsesc eu. Ne punem serios pe treabă. Anul ăsta neapărat”, a declarat Anamaria Prodan, extrem de amuzată de situaţia prietenei ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro