Vrea să facă un show de modă în premieră mondială pe Podul Artelor din Paris. Vezi cine este designerul care va uimi întreaga lume

+2 click pentru
galerie

Se spune că lucrurile bune aduc după el altele şi mai bune. Este furnizorul oficial al Casei Regale a României, a primit titlul de maestru din partea Majestatii Sale Regele Mihai, iar creaţiile sale vestimentare sunt apreciate şi peste hotare.

Alexandru Ciucu este designerul de modă care îşi va prezenta liniile sale vestimentare masculine şi feminine de business, ceremonie şi leisure în capitala Franţei, chiar în locul în care unde mii de îndrăgostiţi agaţă lacăte de plasa parapeţilor, punându-şi dorinţa de a fi împreună pentru toată viaţa.

“Este locul de care m-am îndrăgostit, aflat în inima Parisului,la doi paşi de Louvre, de grădinile Tuileries şi de Notre Dame. Ador să mă plimb pe malul Senei, să vizitez tarabele pictorilor şi a anticarilor şi să intru în ritmul lejer, relaxant al Parisului boem. Este locul unde îmi doresc să organizez una din următoarele prezentări. Momentan, împreună cu unul din colaboratorii mei francezi, suntem în punctul de a decide dacă facem acest show în aer liber, pe Ponts des Artes, sau în incinta uneia din clădirile celebre din Paris”, declară Alexandru Ciucu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro