Vremea în București, vineri, 1 noiembrie. Zi ca de iarnă, la început de lună

Vremea în București, vineri, 1 noiembrie. Zi ca de iarnă, la început de lună © Arhivă

Prognoza meteo pentru București, vineri, 1 noiembrie. Luna noiembrie debutează cu temperaturi scăzute, aduse de valul de aer polar care a pus stăpânire pe România. Vremea se menține rece și vineri, vești bune pentru cei care își doresc să dea o fugă până la munte în weekend.

În Capitală, maxima zilei nu va trece de 8 grade. Vor fi nori și soare, un pic mai mult soare decât astăzi, când bucureștenii au parte de un peisaj cu adevărat mohorât. Și noaptea va fi frig – foarte frig chiar. Minima va fi de 3 grade Celsius, cele mai scăzute valori de până acum.

Vineri, cel mai cald, dacă putem spune așa, va fi la prânz, valorile maxime fiind atinse în intervalul 14.00 – 15.00. În rest, temperatura medie va fi în jur de 6 grade. Cel mai frig va fi, evident, dimineața și seara, înainte și după apusul soarelui. Așadar, bucureștenii ar trebui să fie pregătiți să mai tremure puțin și vineri, având în vedere că valul de aer polar nu vrea să se dea dus nici la început de weekend.

A nins ca în povești azi-noapte

Temperaturile scăzute au adus și zăpadă, noaptea trecută. În județul Alba a nins ca în povești, iar primii fulgi de nea serioși au căzut și la Șureanu și Vârful Petreasa, cota 1700.

Camerele de supraveghere de la baza pârtiei de schi de la Vârtop au surprins peisajul, unul parcă scos din basme. Meteorologii anunță că noaptea dintre joi și vineri va aduce cele mai scăzute temperaturi de până acum.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro