VIDEO / What`s Up a dezvăluit data nunţii! Detalii incredibile despre marele eveniment

El este un artist în vogă pe plan muzical, iar ea, femeia care îi este alături de câţiva ani. Cu toate că de-a lungul timpului, toată lumea i-a „presat” cu nunta care, în opinia unora, ar fi trebuit să aibă loc, ei nu s-au grăbit să ia vreo decizie. Asta însă doar până acum când s-au decis: „Anul acesta facem nunta”.

What`s Up este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de la noi şi se bucură de un succes răsunător pe plan muzical, iar pe plan personal, artistul este cu mult mai fericit. În emisiunea "Răi da' buni", What's Up şi Simina au dat multe detalii despre nuntă.

"Am închis primul capitol de vise, iar acum ne putem căsători. Visul meu este să terminăm cu nunta şi după să ne apucăm de capitoul bebe. Eu sunt foarte tradiţionalistă şi sunt supusă în limita bunului simţ. Va fi o nuntă în natură", a declarat Simina, marţi, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

"Eu sunt foarte sigur. Am ştiut din prima clipă, dar am aşteptat să rezolvăm anumite lucruri. Ne-am luat şi casa noastră. M-am gândit că ar fi bine să facem nunta de ziua ei, dar nu ştiu dacă se poate. Undeva la sfârşitul lui august sau începutul lunii septembrie", a spus What's Up.

Emisiunea "Răi da buni" poate să fie urmărită în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 20:00, numai la Antena Stars.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

What's Up, tătic? Ce spune artistul despre asta: "Muncesc de un an şi jumătate"

What's up a căzut în direct! Mihai Morar s-a panicat: "Eşti bine?"

VIDEO / Ce a făcut shaorma dintr-un artist celebru! Ieri era tras prin inel, astăzi parcă-i Martinel!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro