Xonia rupe tăcerea! De ce s-a despărţit cântăreaţa de F. Charm

+4 click pentru
galerie

Xonia şi F. Charm au trăit una dintre cele mai discrete poveşti de dragoste din showbiz-ul românesc, dar cu toate astea au decis să se despartă. Nimeni nu se aştepta la acest lucru din partea lor, mai ales că erau extrem de apropiaţi şi au împreună chiar şi un studio de înregistrări.

''Mă simt foarte bine din toate punctele de vedere. Într-adevăr am ieşit dintr-o relaţie de 3 ani, am rămas buni prieteni. Din păcate n-a fost să fie, pur şi simplu am căzut de comun acord, aşa am simţit noi că era corect şi asta am şi făcut",  a declarat Xonia pentru SpyNews.ro.

Cât despre o nouă relaţie de iubire, Xonia spune că nu există un nou iubit în viaţa ei şi nu vrea să intre atât de repede într-o altă relaţie.

Xonia a vorbit şi despre ceea ce i s-a întâmplat colegei de breaslă, Alexandra Stan, şi a felicitat-o pentru că a avut curajul să facă totul public.

"Nu o cunosc, dar o admir. A reuşit să facă foarte multe lucruri cu cariera ei. Îmi pare rău că i s-a întâmplat aşa ceva pe plan personal şi sper să îşi revină curând", a spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro