Zi dureroasă pentru Corina Chiriac! Mesajul sfâşietor al artistei pentru mama ei care s-a stins din viaţă
Publicat pe 05.03.2016 la 18:35 Actualizat pe 05.03.2016 la 18:33
Ziua de 5 martie este plină de amintiri pentru Corina Chiriac. Cântăreaţa a postat un mesaj dedicat mamei sale care a murit în urmă cu mulţi ani de zile.
Ziua de 5 martie este plină de amintiri pentru Corina Chiriac. Cântăreaţa a postat un mesaj dedicat mamei sale care a murit în urmă cu mulţi ani de zile.
Astăzi ar fi fost ziua de naştere a mamei Corinei Chiriac pe nume Elisabeta. Interpreta a publicat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare, ataşând şi o fotografie cu cea care i-a dat viaţă.
“Dragi prieteni, permiteţi-mi vă rog o postare foarte personală, de aceea plină de emotie. Astăzi 5 Martie este ziua de naştere a Mamei, Elisabeta Chiriac. Dacă ar mai fi fost aici, aş fi luat-o cu forţa la Dublin, să-i dedic pe viu frumosul cântec al lui Marius Ţeicu „Mama doar Mama „. Mama mea a fost chiar Mama. N-o iubesc din „datorie filială „,o iubesc pentru infinitele ei Calităti Umane, mai ales pentru Dragostea cu care şi-a purtat Datoriile către Familie ,Profesie şi Destin ! Acasă, minunăţii Preoti de la Biserica Sfantul Elefterie ,s-au rugat deja la Sâmbăta Morţilor pentru întreaga mea Familie de rude şi prieteni…şi Doamne, Pomelnicul meu e luuung…! Dar eu vreau să o pomenesc pe Mama si aici,in spatiul virtual al internetului, care seamană cu cel al Cerului…infinit, nevăzut şi totuşi existent ! Cu mult drag voi atasa o scrisoare-poezie pe care Tata, Mircea Chiriac i-a dedicat-o la un moment dat Mamei…Pentru mine,copil crescut făra griji materiale, este emotionantă, mai ales strofa despre săracia din tinereţea lor…Bunul Dumnezeu să-i odihnească pe Părintii si Prietenii mei adormiti şi pe toţi ai Domniilor Voastre căci trebuie să ne pomenim morţii cu recunoştinţă şi iubire …aşa cum scria pe sarcofagul unui faraon egiptean ” POMENEŞTE-MĂ, ŞI VOI TRĂI „! Amin”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.
Celebra cântăreţă are 66 de ani. Artista a jucat în cariera sa şi în trei filme: Cu mâinile curate (1972), Aventuri la Marea Neagră (1972) şi Roşcovanul (1976).
A.B.